DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, mai mulți piloți din vestul țării și nu numai și-au dat întâlnire la competiția de VTM organizată de ACR Timiș lângă lacul Surduc. Întrecerile de viteză în coastă și drifturi au fost spectaculoase, dar nu au lipsit nici ieșirile în decor.

Astfel, cunoscutul pilot Sergiu Tirla a fost nevoit să abandoneze competiția, deoarece în manșa a cincea a ieșit în decor cu automobilul său de concurs, un BMW E30. Clasa 2 a fost adjudecată de Gilles Romain, pe un Peugeot 205, urmat de Alecs Robain, la volanul unei Toyota Corolla, iar pe podium a mai fost Sorin Mihoc, care a condus un Renault Clio. La clasa 3, până la urmă s-a impus Adrian Minea în fața lui Eli Groza, după o luptă echilibrată între cei, ambii concurând la volanul unui Mitsubishi 9. Locul al treilea l-a ocupat Claudiu Orha, care a pilotat un Mitsubishi Colt. Clasa 1 i-a revenit lui Marius Giurisici, care a luat și locul trei la clasa Open, urmat pe podiumul clasei de Gheorghe Buturean, care a condus un Opel Corsa.

În competiția de drifturi s-a impus Adrian Marcovici, la volanul unui BMW E30, urmat pe podium de elvețianul Marc Krattyger, care a concurat pe o Skoda Octavia, și de Florin Subrlea, care a avut la dispoziție o Mazda 3. Următorul concurs organizat de ACR Timiș va fi în data de 27 octombrie, Speed Trial Chevereșu Mare.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ