DISTRIBUIȚI

Timișoreanul Vlad Neaga are parte de un final de sezon cu peripeții. Sportivul a avut parte de probleme tehnice la ultimele două competiții la care a participat, după ce și-a mai adjudecat încă un titlu de campion național de supermoto.

Campionatul național de supermoto a avut anul acesta doar trei etape, iar ultima s-a desfășurat în perioada 15-16 pe circuitul Vik Power din Arad. Vlad Neaga a cucerit al patrulea titlu național de campion al clasei Sopen din palmaresul personal, în timp ce colegul său de la ACS Dumbrăvița, Alexandru Szekely a terminat sezonul pe locul trei. O fractură de claviculă l-a împiedicat să participe la ultima etapă, așa că a rămas cu punctele acumulate din rundele precedente în ierarhia generală. După finalul de sezon fără mari emoții pentru Neaga pe plan intern, pilotul a întâmpinat probleme la următoarele curse.

Astfel, în Bulgaria, la Plevna, Neaga a avut probleme la cursele contând pentru etapa a V-a din Campionatul European și Balcanic de Supermoto. După ce a terminat calificările pe locul 4, în prima cursă, Neaga a avut probleme cu motorul motocicletei după primele trei runde și a terminat prima manșă pe locul 4. În manșa secundă, timișoreanul a fost nevoit să abandoneze. În ultimul week-end din septembrie, Neaga a concurat și în etapa V-a din MotoRC, competiție de motociclism-viteză. După un start slab din pole-position, Neaga a reușit să se apropie de cei doi concurenți din fața sa, dar probleme cu motocicleta l-au făcut să termine cursa pe locul trei.

 

(foto: facebook.com/VladNeagaMotorsport)

 

LĂSAȚI UN MESAJ