DISTRIBUIȚI

Artă-mă! prezintă creațiile artiștilor la început de drum, așa cum sunt ele.
Planul organizatorilor  sună cam așa:

Ne adunăm pe la 15.00 la foișorul din Parcul Botanic unde ne încălzim cu câteva acorduri de chitară și citim câteva poezii, povești scrise de oameni din grupul #despreartă și a tuturor celor care vor să citească ce au scris ei.
După un timp de lectură avem o discuție liberă de la om la om cu părerile noastre simple și neavizate despre cum vedem noi poezia și literatura în zilele noastre. Tragem o concluzie pe care dacă vrem o facem și publică.

Pe la un 17.00 ne apucăm de cântat, compoziții proprii cântate de compozitor sau de un alt interpret. Vom avea doi dintre viitori artiști celebri, Stefan Dan Jorza și Mircea Goanțã care ne sunt alături de la începuturile AIA și își merită locul și numele gravat aici! De altfel facem apel la oricine are un instrument, o sticlă sau orice scoate un sunet melodios și știe să îl preleve să ni se alăture. Vom cânta până noaptea se lasă apoi vom rămâne cu amintirea plăcută a unei după-mese plăcute la Artă-mă!

La final găsiți un formular în care să vă înscrieți cu poeziile/poveștile voastre pe care să le spuneți pe acordurile chitarei sau ca artiști cântăcioși cu instrumentul vostru, voluntari sau oameni simpli care vor participa la eveniment.
Descrierile fiecărei categorii le găsiți în formular!

LĂSAȚI UN MESAJ