DISTRIBUIȚI

SCM Poli joacă sâmbătă dimineața un derby al handbalului masculin românesc, cu Minaur Baia Mare, meci care se anunță foarte tare. Joi și vineri însă, echipa se pregătește la Sala Polivalentă din Dumbrăvița, gratis, pe o suprafață cu linoleu, deoarece pe parchetul Sălii ”Constantin Jude” se montează scena pentru concertul Gașca Zurli, programat joi seara.

Timișorenii joacă fără Milos Dragas, accidentat, iar Pero Milosevic se așteaptă la un meci foarte dificil. ”Jucăm la o oră mai neobișnuită, dar ne antrenăm la ora jocului. Vine o echipă puternică, care în ultimul meci cu Constanța a jucat fenomenal. Anul acesta și-a făcut echipă bună. Au interi buni, au un centru care este foarte bun, Căbuț, Csepreghi, Brajovic, Vujadinovic, au extreme bune, pivot bun. Trebuie să jucăm foarte bine pentru a câștiga, mult mai bine decât am făcut-o în prima repriză cu Turda și Buzău. Va fi complicat fără Dragas, mai ales că acum juca prima dată în formula nouă de echipă. E un jucător luptător, evoluează și în atac și apărare, aruncă bine de afară, face și greșeli, ca noi toți. Nu e așa grav cum am crezut, și-a rupt tendonul”, a precizat tehnicianul.

Antrenorul muntenegrean a ținut să lămurească plecarea lui Andrei Santeiu, după ce jucătorul a depus memoriu pentru salariile neprimite. Milosevic spune că nu e fair-play cum a plecat nici el, nici Leonard Ștefan, în august. Între timp, tânărul pivot a ajuns chiar la Baia Mare. ” Santeiu a depus memoriu pentru a pleca. Nu e un lucru bun, nici pentru Leonard Ștefan și Santeiu. De ce nu au spus din mai sau iunie că vor să plece? De ce cu cinci-șase zile înainte de startul sezonului. Soția lui Santeiu și-a schimbat serviciul, la Sighișoara. El nu a dorit să stea aici pentru că tot grupul a semnat că vom aștepta banii. Am pierdut un pivot de talie, ca pe Ștefan. Nu e bine cum au procedat, înainte sau după startul campionatului. Cu toții suntem în aceeași barcă, am acceptat să așteptăm până în ianuarie. Eu aș fi dorit să rămână ambii, am de câștigat ca antrenor când am mai multe opțiuni”, a punctat Milosevic.

Filip Marjanovic spune că Poli va trebui să joace bine din prima repriză, nu cum a pățit lameciul cu Turda, când a ”alergat” după egalare tot jocul. Poli nu are nicio înfrângere după patru etape, ci două egalări și două victorii. ”Mă aștept la un meci foarte bun din partea amânduror echipe. Baia Mare va veni aici într-o formă bună, pentru că au bătut Constanța acasă. Mă aștept să joace bine și aici. Trebuie să ne concentrăm să facem un joc bun și să luăm cele 3 puncte. I-am bătut la turneul amical de aici, dar cred că nu va fi la fel de ușor. Sper să facem un meci bun cap-coadă”, a spus jucătorul.

Meciul dintre Poli și Minaur începe sâmbătă la ora 11 la Sala ”Constantin Jude” și va fi televizat de TVR.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ