DISTRIBUIȚI

ACS Poli are de joi un nou administrator special, desemnat de Adunarea Generală a Membrilor Fondatori.  Fostul președinte, Radu Birlică, a fost desemnat administrator special.

La ședință au votat primăria, Universitatea Politehnica din Timișoara și Ioan Miculaș. Consiliul județean a fost absent. ”La ședință au fost prezenți patru reprezentanți: primăria, Universitatea Politehnica din Timișoara și persoana fizică. (n.r Ioan Miculaș).  UPT a votat prin corespondență, iar persoana fizică a trimis un mandatar. Consiliul Județean Timiș a fost absent. Noul administrator special desemnat este Radu Birlică. Procesul verbal al ședinței va fi postat pe site-ul clubului”, ne-a declarat administratorul judiciar Bogdan Alic.

Președintele CJT Călin Dobra ne-a explicat de ce instituția pe care o conduce nu se implică. ”Noi nu suntem de acord cu acest demers al insolvenței, pentru că avem acel proces (n.r. procesul pentru prejudiciul stabilit de Curtea de Conturi). Noi nu am fost consultați în AGA pentru insolvență, pentru că ne-am fi opus. A hotărât domnul Birlică”, ne-a precizat Dobra.

 

(foto: tion.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ