DISTRIBUIȚI

Naționala U17, antrenată de Daniel Mogoșanu, a obținut biletele pentru Turul de Elită de calificare la Campionatul European de anul viitor, dedicat categoriei lor de vârstă. În meciurile din prima fază de calificare din Ungaria titular a fost portarul Răzvan Sava.

În trei meciuri, Răzvan Sava, transferat vara aceasta la Juventus Torino, a primit doar două goluri. România a remizat la scorul de 0-0 cu Ungaria, iar apoi a obținut un 2-2 cu Serbia. Sâmbătă, tricolorii au câștigat categoric, cu 4-0 cu Lituania. Dacă la U17, Sava a fost singurul timișorean, la U19 sunt convocați trei fotbaliști din Timișoara. Este vorba de portarul Ionuț Rus, plecat de la Lazio și care deocamdată nu a semnat cu altă echipă, dar și de fundașul orădean Călin Jurj, format la Centrul Național de Pregătire Timișoara și ajuns la ASU Politehnica, precum și Andrei Rus, jucător crescut de LPS Banatul și actualmente împrumutat de Petrolul Ploiești la CS Afumați.

Naționala U19 antrenată de Daniel Oprescu va juca săptămâna aceasta o ”dublă” de verificare cu echipa similară a Suediei. Primul meci va fi vineri, la Buftea, de la ora 15, iar al doilea, în aceeași locație, duminică, de la ora 11.

 

(foto: frf.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ