DISTRIBUIȚI

Prima etapă intermediară din actualul sezon de Liga a II-a vine cu ghinion pentru ASU Politehnica , care se deplasează tocmai la Brăila, drum spre care echipa a pornit de luni. Alb-violeții vor dormi o noapte la București, după care marți vor continua drumul spre orașul de pe malurile Dunării.

Brăileniii nu au câștigat niciun meci în zece etape și au intrat în insolvență, dar antrenorul Cosmin Petruescu rămâne prudent. ”O partidă dificilă prin prisma distanței pe care o parcurge. Vom pleca cu două zile înainte. Brăila rămâne o echipă imprevizibilă din punct de vedere al rezultatelor. Au pierdut cu 4-0 cu Pandurii rămași în zece oameni, dar în schimb cu ei Chindia s-a impus greu, ca să nu mai vorbim de meciul de Cupa României împotriva celor de la Dinamo, în care au pierdut cu 3-1. Va trebui să găsim soluțiile necesare să obținem cele 3 puncte”, a declarat Cosmin Petruescu.

Cristian Scutaru revine în echipă după o etapă de suspendare, iar Ioan Mera va fi, probabil apt de joc. Brăilenii antrenați de Florentin Petre au mulți jucători străini în lot, iar din acest motiv, Petruescu spune că e mai greu să-și pregătească datele despre adversar. ”Este o echipă imprevizibilă, la fel ca și Farul, pentru că au în lot foarte mulți jucători străini, de care e greu să aduni informații. Constanța ne-a surprins prin apariția lui Mbaka, apărut în premieră. Aveam alte așteptări pentru acea poziție. Să sperăm că cei de la Brăila să nu ne facă astfel de surprize”, a mai spus antrenorul Politehnicii.

Meciul de la Brăila începe miercuri la ora 15 și nu este televizat. ASU Politehnica va fi gazdă duminică, la derby-ul cu Ripensia, care va începe la ora 18.

 

(foto: Emanuel Titus Iliesi)

LĂSAȚI UN MESAJ