Alb-violeții de la SCM Timișoara au pierdut primul meci din campionat, la scorul de 76-65, pe terenul campioanei en-titre CSM Oradea. A fost un meci cu multe fluctuații ale „leilor” antrenați de Miodrag Perisic, iar asta i-a costat în ciuda jocului bun prestat pe final de meci.

Timișoara a început în formula cu Randolph, Sherwood, Diculescu, Komatina și Vukosavljevic, iar primul sfert a fost echilibrat în primele sale cinci minute. Orădenii s-au desprins la 17-10, dar oaspeții au marcat 9 puncte consecutive, iar primele zece minute s-au terminat cu 17-19. În al doilea sfert, bănățeni au avut o cădere și nu au marcat puncte timp de aproape cinci minute. Oradea a putut profita și a marcat 17 puncte consecutive, până la 34-19. Până la pauza mare, diferența s-a redus la 41-33.

SCM Timișoara a avut viață grea în sfertul al treilea. După 27 de minute de joc, s-a ajuns la cea mai mare diferență, 56-39 pentru orădeni. Timișorenii au mai redresat din diferență și au intrat în sfertul decisiv conduși cu 58-47. În ultimul sfert, timișorenii au jucat bine și s-au putut apropia la 4 puncte de bihoreni, dar cam atât, deoarece nu au putut să egaleze sau să preia conducerea.

Sherwood Brown a dat cele mai multe puncte ale timișorenilor, 20. Bănățenii au mai înscris prin: Randolph – 15 puncte, Vukosavlejvic – 9 puncte, Pesakovic – 8 puncte, Baciu – 5 puncte, Komatina – 4 puncte, Popa-Calotă și Diculescu – câte 2 puncte fiecare. De la Oradea cel mai mult au marcat Kariniauskas – 14 puncte, Richard – 12 și Pasalic – 11.

Timișoara are meci acasă sâmbătă de la ora 19,  cu U BT Cluj Napoca.

(foto: facebook.com/bcscmtimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ