Echipa de Divizia A1 din orașul de pe Timiș organizează la sfârșitul săptămânii ediția a IX-a a Cupei CSM Lugoj. La eveniment vor participa echipe din România, Serbia și Bulgaria, iar invitatul special este Vladimir Grbic.

Fostul mare voleibalist are în palmares titluri de campion mondial și olimpic cu naționala fostei Iugoslavii și este inclus în Volleyball Hall of Fame. La turneu sunt invitate U NTT Data Cluj, dar și sârboaicele de la Crvena Zvezda și bulgăroaicele de la Beroe Stara Zagora. Cupa CSM Lugoj se va desfășura de vineri până duminică inclusiv. Cu această ocazia, CSM Lugoj își prezintă lotul în fața propriilor suporteri, sâmbătă de la ora 19:30.

Vineri, Clujul are meci cu Steaua Roșie de la 17, iar de la 19, Lugojul dă piept cu Stara Zagora. Sâmbătă, de la 17, bulgăroaicele au meci cu clujencele, iar de la 20, lugojencele joacă cu sârboaicele. Duminică, formațiile din țările vecine se întâlnesc de 10:30, iar Lugojul are meci cu U NTT Data Cluj de la 12:30. Festivitatea de premiere va avea loc de la ora 14.

(foto: alo.rs)

LĂSAȚI UN MESAJ