DISTRIBUIȚI

Etapa intermediară aduce un joc greu pentru cei de la ACS Poli, un meci pe teren propriu cu Chindia Târgoviște. Formația cu pretenții la promovare va veni însă fără căpitanul său Cristian Cherchez, care este suspendat.

Cu 5 puncte, antrenorul lui ACS Poli rămâne optimist. „Am impresia că sunt mai dificile meciurile cu adversarii care sunt acolo în față. E mobilizarea mult mai mare, decât cu echipele cu care ne batem la coadă. E un meci greu. Toate meciurile au încărcătura lor. Important e să aibă încredere și ei. Sunt jucători tineri, iar când victoriile nu vin, intră cu teamă. La antrenamente sunt alții. De ce? Nu mai au presiunea acea, a jocului. Sunt copii tineri, fără experiență, în afară de Drăghici și Melinte. Sper să spargem gheața și să luăm cele 3 puncte. Salariile s-au dat, nu mai sunt probleme. Conducerea a făcut eforturi să se achite salariile pe septembrie. Acum ei trebuie să fie deconectați, să joace de plăcere și să câștigăm cele 3 puncte. Normal că e mai ușor. E un jucător care e liderul echipei, e golgheterul echipei. Oricărei echipe care nu își are liderul îi e mai greu. Vom vedea mâine ce va fi”, a punctat Ștefan Nanu.

Din lotul alb-violet a dispărut și atacantul Cristian Pădurariu, plecat, la fel ca portarul Marius Curileac. „Pădurariu nu a mai venit. Nu vreau să intru în detaliu. Se știe problema lui Pădurariu. El a hotărât să nu mai vină. Sunt niște reguli care trebuie respectate. El a hotărât să nu mai vină. Nu are voie să facă ce s-a întâmplat. Mergem cu ce avem. Din păcate, s-a făcut selecția care s-a făcut. Mergem înainte, iar la iarnă, trebuie aduși jucători pe posturile pe care avem nevoie”, a comentat Nanu despre această situație.

Tehnicianul Timișoarei spune că a stat recent de vorba cu omologul de la Chindia, Viorel Moldovan. „Am vorbit cu Viorel Moldovan, e fost jucător de națională, am stat și în cameră împreună. Are jucători de valoare, o anumită stabilitate, jucători care joacă de mulți ani împreună. Și-a format lotul cum a vrut el. Este acolo în obiectiv, campionatul e lung. Normal ca atunci când ai stabilitate, lot valoric, poți fi în obiective”, a adăugat Nanu.

Partida se va juca miercuri de ora 15 pe Electrica și nu va fi televizată.

(foto: Sașa Pastor)

LĂSAȚI UN MESAJ