DISTRIBUIȚI

Ripensia Timișoara a ajuns pe loc retrogradabil, 16, iar miercuri are un nou meci destul de greu, cu Energeticianul. Totuși, timișorenii sunt aproape să fie preluați de Alexandru Pelici, demis de la Hermannstadt, însă, cel mai probabil, miercuri pe bancă va sta tot directorul sportiv Radu Suciu.

Pentru acest meci este suspendat Alin Burdeț, iar Adrian Ungureanu e tot accidentat. „Ne aşteaptă din nou un meci greu, în special din cauza faptului că suntem în criză de rezultate, de puncte. Ca urmare, din aceleaşi motive, aşa cum am mai spus-o, există şi o criză de încredere. Acesta e capitolul pe care trebuie să-l îmbunătăţim. Trebuie să muncim şi să punem accentul pe recăpătarea încrederii. Avem nevoie de curaj în joc, de îndrăzneală, pentru a aplica ceea ce exersăm. Rămân la părerea că orice joc este la îndemâna noastră. Nu văd în acest moment o echipă sau mai multe care să se desprindă categoric şi să-ţi pui apoi problema că eşti outsider. Acest lucru s-a văzut în prima repriză şi la Târgovişte. În cea de-a doua, tara aceasta, lipsa de încredere, a ieşit iarăşi în evidenţă şi ne macină în continuare”, a declarat Radu Suciu.

Interesant e că și adversarul caută un nou antrenor. Din informațiile noastre, formația din Petroșani negociază cu Bogdan Andone, antrenorul de la Metaloglobus. Meciul se va juca miercuri de la ora 15 pe stadionul „Dan Păltinișanu” și nu va fi televizat.

(foto: facebook.com/pg/RipensiaTimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ