DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș și Centrul de Cultură și Artă aduc în fața timișenilor Ansamblul ”Lăutarii” din Chișinău, condus de maestrul Nicolae Botgros. Evenimentul are loc în cadrul Festivalului Național de Folclor ”Tradiții la Români”, care are loc marți, 16 octombrie și miercuri, 17 octombrie, la sala Capitol.

Programul este următorul:

– marți, 16 octombrie, prima zi a festivalului aduce în premieră la Timișoara un spectacol de anvergură Ansamblul ”Lăutarii” din Chișinău, condus de maestrul Nicolae Botgros, invitat special Ion Paladi. Pe scena sălii Capitol vor oferi un moment artistic deosebit Ansamblul ”Timișul” și invitații săi iar de la Târgu Mureș este invitat Ansamblul ”Mureșul”.

– miercuri, 17 octombrie, a doua zi a festivalului Ansamblul Profesionist Banatul unește sufletele bănățenilor cu momente de muzică și dansuri din zona Banatului. Invitați speciali sunt: Mihaela Petrovici, Liliana Laichici, Stana Stepănescu, Iasmina Iova, Puiu Codreanu, Adrian Stanca, Ghiță Călțun Brancu, Daniel Scorobete, Ion Peptenar și Ioniță Ienea.

LĂSAȚI UN MESAJ