DISTRIBUIȚI

După succesul cu Farul, ASU Politehnica a câștigat cu 2-0 în deplasare la Dacia Unirea Brăila, formație care rămâne fără victorie după 11 etape. Golurile alb-violeților au fost marcate de Ionuț Plămadă și Gelu Velici.

Bănățenii au avut 25 de fani cu ei în deplasarea din runda intermediară. Gazdele au început însă  jocul mai bine. Camerunezul Bebey a avut un șut care a trecut puțin pe lângă poartă, pentru ca la o altă fază, să rămână singur cu Murariu, care a fost însă pe fază și a intervenit la minge. Timișorenii au avut și ei o ocazia importantă irosită, după ce portarul Avram a respins șutul lui Bozian. În minutul 27 au marcat însă, după ce Merville a deviat o minge în fața propriei porți, iar Ionuț Plămadă a băgat-o în poartă. Gazdele au mai avut o ocazie irosită de Mucuță până la pauză, iar timișorenii au ratat prin Velici și Bilia.

A doua repriză a aparținut în totalitate formației bănățene. La o lovitură liberă, Velici a trimis mingea pe lângă poartă. Și Raul Vidrăsan a trimis un balon milimetric pe lângă bară, însă din minutul 61, diferența a crescut. Bozian i-a centrat de pe dreapta, iar Gelu Velici a înscris cu capul. Atacantul a mai avut până la final un șut în portar și un gol anulat pentru fault în atac.

Dacia Unirea Brăila: R. Avram – Gab. Niţă, Pleşa, Merville (Calu 82′), Hîmpea – Maxin, Vitan, Lu, Van Der Driest (Ciucureanu 63′) – Mucuţă, Bebey (Le Metayer 75′)
ASU Politehnica Timișoara:  Murariu – Bilia, Coadă, Scutaru, Cherecheş – A. Ignea, Vidrăşan, Poparadu (Lazea 64′, Bedea 76′) – Bozian (Miholca 83′), I. Plămadă, Velici

Duminică de la ora 18, ASU Politehnica e gazdă la meciul cu Ripensia.

(foto: Emanuel Titus Iliesi)

 

LĂSAȚI UN MESAJ