DISTRIBUIȚI

Aflată pe penultimul loc, ACS Poli a făcut săptămâna aceasta schimbări în staff, mai concret, la antrenorul secund. Cele două partide jucate la aceeași oră la Timișoara în etapa intermediară l-au avut ca spectator pe Adrian Neaga, care miercuri dimineața a și fost la club la ACS Poli.

De marți, s-a schimbat secundul echipei mari. Petre Vlătănescu, cel care a fost interimar după plecarea lui Ganea și până la venirea lui Nanu, nu se mai află în staff. Noul secund este tot un antrenor din Centrul de Copii și Juniori, Adrian Săvoiu. Noul secund se va ocupa în continuare și de grupele sale de copii. Schimbarea a fost decizia conducerii, la solicitarea lui Ștefan Nanu, care îl mai are în staff și pe antrenorul cu portarii Sorin Frunză. Petre Vlătănescu rămâne în club ca antrenor al echipei de juniori U17.

Miercuri, Adrian Neaga a fost prezent la Stadionul ”Dan Păltinișanu” la prima repriză a partidei Ripensia-Energeticianul, iar apoi, pe Electrica, la a doua repriză a partidei ACS Poli-Chindia. Apariția sa a dat naștere la speculații, mai ales că piteșteanul nu are un nou angajament, nici ca antrenor, nici ca manager sportiv. Neaga a venit însă pentru a se înscrie și el la masa credală, pentru suma destul de mare datorată din salarii. Miercuri dimineața a și fost în acest sens la sediul clubului ACS Poli, unde a fost și administratorul judiciar, Bogdan Alic.

 

(foto: prosport.ro)

 

LĂSAȚI UN MESAJ