DISTRIBUIȚI

Așteptarea ia sfârșit săptămâna aceasta pentru iubitorii baschetului din Timișoara. „Leii” de la SCM primesc sâmbătă vizita celor de la U BT Cluj Napoca, în etapa a doua a campionatului. Clubul timișorean a invitat la acest meci și fostele glorii ale sportului cu mingea la coș din oraș, dar și oficialii, antrenorii și jucătorii echipelor timișorene, care vor avea toți acces gratuit.

Antrenorul Miodrag Perisic vede Clujul ca cea mai puternică echipă din grupa A. ”Cu siguranță, va fi un meci dificil. Așa cum arată lucrurile acum, Clujul este cea mai bună echipă din țară. Oradea deține titlul de campioană, însă toată lumea spune că U-BT are cel mai bun lot. În ceea ce ne privește, cinci jucători străini au debutat în Liga Națională română, în prima etapă, la Oradea, iar Diculescu a avut pentru prima oară în cariera sa un rol important într-un meci de seniori, cu cele 15 minute jucate. Pentru ei a fost ceva nou și tuturor ne-a fost un pic greu”, a punctat tehnicianul.

Timișoreni au pierdut la Oradea, în prima rundă,iar antrenorul sârb crede că acum urmează un meci și mai greu. ”Mă aștept să facem un meci mai bun sâmbătă, deoarece jucăm acasă, dar întâlnim o formație care probabil este peste CSM Oradea. Va fi un duel foarte solicitant, dar avem dreptul să sperăm. Va trebui să dăm maximum, să facem un joc bun, așa cum am făcut de câteva ori în perioada precompetițională, atunci când am fost concentrați, când am arătat energie și agresivitate. Dacă le vom avea pe toate acestea, putem spera să fim fericiți după meciul cu Clujul”, a punctat Perisic.

Meciul începe sâmbătă la 19,30 și va putea fi urmărit și pe FRB TV.

 

(foto: facebook.com/pg/bcscmtimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ