DISTRIBUIȚI
Cosmin Contra in meciul de fotbal dintre Serbia si Romania, din cadrul Ligii Natiunilor, desfasurat pe Stadionul Partizan din Belgrad, luni 10 septembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

România a câștigat cu 2-1 la Vilnius cu Lituania, în al treilea meci din Liga Națiunilor. Un rezultat smuls cu emoții de echipa pregătită de timișoreanul Cosmin Contra, în prelungiri, după un gol în finalul timpului regulamentar marcat de adversari.

Tricolorii au început bine, cu o ocazie rată de Chipciu, după care lituanienii au dovedit că pot fi periculoși. În minutul 13 însă, Chipciu a marcat și România a intrat cu avantaj la pauză. În repriza secundă, Zulpa a înscris în minutul 89, dar Contra și-a încurajat elevii de pe margine și bine a făcut. Maxim a marcat în al patrulea minut al prelungirilor și astfel, a adus victoria tricolorilor. Dintre cei doi timișoreni convocați, Romario Benzar a stat pe bancă, iar Dorin Rotariu a intrat în minutul 86, în locul lui Stanciu. Duminică de la ora 16, România joacă cu Serbia, la București.

Victoria a fost dedicată pentru fiul lui Cosmin Pașcovici, Denis, decedat chiar în ziua meciului.

 

(foto: telekomsport.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ