DISTRIBUIȚI

Handbaliștii de la SCM Poli sunt neînvinși după primele cinci etape din Liga Zimbrilor, iar sâmbătă îi așteaptă un meci dificil, pe terenul celor de la HC Dobrogea Sud Constanța. Alb-violeții au probleme noi de lot și vor lega meciul cu partida din șaisprezecimile Cupei României.

Flavius Cîmpan nu face deplasarea din cauza unei bronșite. De asemenea, lipsește Milos Dragas, accidentat. S-au antrenat normal mai vechii accidentați Păiuș, Orbovic și Furak. ”Suntem două echipe diferite față de meciul pentru trofeu din primăvară. Pe propriul teren, echipa constănțeană e redutabilă, astfel că pot spune despre noi că avem nevoie de o evoluție mai mult ca perfectă pentru a câștiga. Știm punctele lor forte, la fel cum cunoaștem și punctele slabe. Sunt convins că și ei ne cunosc foarte bine, așa că trebuie să încercăm să jucăm bine ambele faze, mai ales să nu-i lăsăm să dea goluri ușor cum s-a întâmplat la jocul lor cu Steaua”, a declarat Pero Milosevic despre meci.

Meciul de la constanța începe sâmbătă la ora 17.30 și va fi transmis de TVR 1. Echipa va pleca la Sibiu ulterior, pentru meciul de luni cu localnica HC. Jocul din competiția KO va începe la ora 17.

 

(foto: facebook.com/scmpolitehnica)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ