DISTRIBUIȚI

Cei de la Ripensia Timișoara nu vor mai aduce un nou antrenor prea curând, deși erau în căutări. Clubul a dorit să-l aducă pe Alexandru Pelici, dar totul a căzut, astfel că duminică, tot Radu Suciu va conduce echipa.

Așadar, președintele Dumitru Mihu caută în continuare, cum a declarat la conferința de prezentare, un antrenor, un manager sportiv și un preparator fizic cu norma întreagă. ”Nu va veni nimeni, exclus până duminică. În perioada următoare nu va veni nimeni”, ne-a declarat Dumitru Mihu. Așadar, Radu Suciu rămâne interimar. Cel mai probabil, Ciprian Urican rămâne angajat al clubului, deoarece regulamentele FRF nu permit unui club să stea mai mult de o lună fără antrenor angajat.

Suciu e de părere că deși ASU stă mai bine în clasament, la derby e posibil orice rezultat. ”Este un derby pe care îl abordăm de pe poziții diferite, chiar dacă nu radical, dar destul de diferite. Ei vin după un moral bun. Noi am avut un moral prost, cu acest egal sper să ne revenim. În aceste condiții, fiind un derby, e deschis oricărui rezultat. Cine poate ști?”, a declarat Radu Suciu.

Meciul de duminică va începe la ora 18 pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”.

 

(foto: Sebastian Tătaru)

LĂSAȚI UN MESAJ