DISTRIBUIȚI

Handbaliștii de la SCM Poli au câștigat cu 36-22 partidă jucată pe terenul celor de la HC Sibiu, în șaisprezecimile Cupei României. Alb-violeții nu au întâmpinat probleme deosebite cu echipa din eșalonul secund, deși nu l-au avut pe antrenorul principal Pero Milosevic pe bancă.

Meciul a fost echilibrat în primele sale 17 minute, mai ales că Poli a utilizat jucătorii care au prins mai puține minute în partidele din Liga Zimbrilor. Sibiul a și condus, iar în minutul 14, a avut cel mai mare avantaj, 8-6. Din minutul 17, Timișoara a egalat la 10, pentru ca apoi să se instaleze la conducerea partidei. După ce la pauză, oaspeții au avut avantajul de 17-14, în a doua repriză, alb-violeții au dominat copios jocul, unul în care nu au mai primit gol din minutul 51. Pentru Poli au marcat următorii jucători: Neamțu 8, Păiuș 6, Irimescu 6, Șania 4, Orbovic 3, Furak 1. Ovidiu Pasere a dat cele mai multe goluri ale sibienilor, 7.

Timișoreni l-au avut pe bancă pe secundul Attila Horvath, deoarece Pero Milosevic a fost suspendat după cartonașul roșu primit la meciul de campionat cu Constanța. Satelitul CSU Poli a jucat vineri în Cupă, și a pierdut cu 32-19 cu prim-divizionara CSM Focșani. Optimile Cupei României se vor juca în 8 decembrie, iar Liga Zimbrilor se întrerupe pentru programul echipei naționale.

 

(foto: facebook.com/pg/scmpolitehnica)

LĂSAȚI UN MESAJ