DISTRIBUIȚI

Situația celor de la ACS Poli devine una tot mai complicată. După ce a revenit ca antrenor principal al echipei, Ștefan Nanu e nevoit să facă o echipă pentru meciul de sâmbătă cu ASU Politehnica având la dispoziție un lot care pare săptămânal tot mai subțire.

Cu trei zile înainte de meci, la antrenament au fost doar 12 fotbaliști. „E un meci al orgoliilor. Sunt două echipe care se numesc Poli. Două echipe care vor să câștige. Din punctul meu de vedere, ASU are moralul mai bun, pentru că are mai multă liniște din punct de vedere al clasamentului. Ne așteaptă un joc greu, toate meciurile vor fi grele. Suferim foarte mult la selecția lotului. La început de campionat s-a făcut o selecție greșită. Nu trebuia să se renunțe la jucătorii cu experiență. Ieri au fost la antrenament 12 jucători, am avut trei juniori care au avut meci în Cupa României, azi am avut 16. Ei se plâng de partea fizică, dar eu nu cred că este așa o problemă. Am lucrat în Olanda și acolo nu se pune accent, se lucrează numai cu mingea”, a punctat antrenorul.

Drăghici și-a fracturat nasul, argentinianul Avaro e lovit și el. Despre Bocșan, informațiile sunt că i s-a propus rezilierea contractului, iar Velcotă ar fi depus memoriu să devină liber de contract. ”Din păcate, la noi sunt unele probleme de lot. Mă refer la Drăghici, jucător profesionist. A avut nuntă sâmbătă. S-a urcat pe un scaun să danseze, a căzut de pe scaun și-a făcut fractură de piramidă nazală. Nu există așa ceva! Tu ca jucător profesionist, să te urci pe un scaun, să cazi în halul. Cum a căzut și să faci fractură de piramidă nazală. Ne confruntăm cu Santiago, care are ligamentele încrucișate rupte, Bocșan, care are probleme medicale. Velcotă a fost exclus din lot prin decizia Consiliului Director. Habar n-am, mi s-a comunicat doar”, a spus Nanu despre absenți.

Antrenorul bănățenilor a spus că nu a fost demis, ci el a vrut să renunțe la prima echipă, dar a revenit, deoarece nimeni nu vrea să o antreneze pe ACS Poli. „După meciul de la Petroșani, eu am anunțat președintele că renunț. Nu se poate, 60 de minute să joci, după care apar probleme de organizare. Individual se fac greșeli necunoscute. Penalty când nu e nimeni în careu și dai peste picioare, dai cu mâna, și altele și altele. Am zis să găsească un antrenor care poate schimbă ceva. Am opt jocuri aici în care 60 de minute ne dominăm adversarul, ne creăm ocazii, iar apoi se schimbă ceva. Din păcate, nu a venit nimeni. Dacă era lapte și miere aici, era bătaie pe acest scaun. Am venit cu sufletul să facem o treabă bună. M-au convins domnul primar și unii dintre suporteri să rămân până la iarnă, pentru că situația este grea. S-a vorbit cu anumiți oameni de fotbal să vină, dar toată lumea refuză”, a mai spus antrenorul timișorenilor.

Meciul dintre ACS Poli și ASU Politehnica începe sâmbătă la ora 11 pe Electrica și nu va fi televizat. Conducerea a micșorat prețul biletelor la 15 lei de la 25 de lei, după un val de comentarii nemulțumite pe pagina de Facebook a clubului.

(foto: Cronica violetă)

LĂSAȚI UN MESAJ