DISTRIBUIȚI

Handbaliștii de la SCM Poli sunt nevoiți din nou să plece din Sala ”Constantin Jude”, de data aceasta nu doar pentru un antrenament, ci pentru meciul de campionat cu Steaua. Partida se va disputa la Sala Universității de Vest, deoarece sala principală este ocupată cu un Campionat Mondial de Dans Sportiv.

Pero Milosevic poate conta pe tot lotul, cu excepția lui Milos Dragas. ”Cu siguranță nu e bine pentru noi, dar e la fel și pentru Steaua. Normal, am fi preferat să jucăm în sala noastră, unde pot veni mulți spectatori. Acolo, nu pot intra 200 de oameni. Dar asta este istorie. Mâine vom face un antrenament acolo, să ne obișnuim cu sala. Le mulțumim  celor care ne-au dat sala, este frumoasă, dar este mică. Anul acesta Steaua e mai puternică, joacă în cupele europene, în Seha League și în campionat. Au jucători foarte buni. I-au luat pe Krsto Milosevic, pe Grbovic, pe Humet. Au echilibru pe toate posturile. Au ceva probleme cu accidentările, dar și noi. Cred în echipa mea, că vom lupta și vom lua cele 3 puncte. Respectăm adversarul. Va trebui să jucăm perfect mai ales în apărare dacă vom dori un rezultat bun. Ei au un atac bun, dar am încredere în defensiva noastră. Va trebui să începem bine, dar și dacă nu o vom face și vom câștiga, va fi bine”, a declarat tehnicianul.

Toamna aceasta, Ghiță Irimescu a revenit la SCM Poli, după ce sezoanele trecute le-a petrecut chiar la Steaua. Pivotul crede că timișorenii pot câștiga meciul cu roș-albaștrii, care vor odihni o serie de sportivi pentru partida din Seha League cu croații de la Nexe. ”Tot timpul am venit cu plăcere la Timișoara. Aici am început handbalul propriu-zis. Sper să fiu sănătos să îl și termin aici. E un meci greu pentru noi, pentru ei. Ei își odihnesc principalii jucători pentru mciul de vineri cu Nexe. Sunt convins că chiar dacă nu jucăm în sala noastră vom face tot ce ne stă în putință pentru a câștiga. În momentul de față, Timișoara e o echipă care emite pretenții. Asta face ca orice adversar care vine să își ia toate măsurile. Respectăm orice adversar, dar nu ne e frică de nimeni. Cred că dacă echipa joacă handbalul pe care îl știe și suntem uniți, acesta cred că e punctul forte, vom câștiga meciuri, pe rând”, a precizat Irimescu.

Meciul începe duminică la ora 11 la Sala de pe strada Oituz și nu e televizat. Prioritate de acces vor avea abonații.

(foto: facebook.com/pg/scmpolitehnica)

LĂSAȚI UN MESAJ