DISTRIBUIȚI

După succesul înregistrat în primăvară, spectacolul Caramitru-Mălăele, câte-n lună și-n stele revine la Timișoara, pe scena Teatrului Național, în data de 11 decembrie, cu începere de la ora 19:00.

Una dintre cele mai aplaudate producții teatrale din ultimele sezoane reunește doi prieteni foarte buni: Horațiu Mălăele și Ion Caramitru. Cei doi se vor duela, vor recita versuri, își vor oferi unul altuia răspunsuri pe măsură, totul pe muzica violoncelistului Adrian Naidin. Întrebat cum ar descrie acest eveniment unic, Adrian a afirmat: ”Sunt întâlniri între cuvânt și sunet. Ambele au aceeași origine: spiritul. Ambele vin din suflet.”

Vă invităm să-i reîntâlniți pe cei trei artiști potrivit cărora: ”Starea de grație a actorului este improvizația”, ”râsul este muzica sufletului, să vă jucați – este secretul tinereții și să iubiți – este rațiunea de a trăi”.

”Vă mulțumim pentru onoarea de a juca în fața unui asemenea public. De multă vreme nu am mai avut ocazia de a primi o asemenea căldură.” – Ion Caramitru, la finalul spectacolului din 24 aprilie, Teatrul Național Timișoara.

Bilete disponibile în curând și offline, la Casieria Teatrului Național.

RSVP: 0752. 806.143

LĂSAȚI UN MESAJ