DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș a inaugurat lucrările de reabilitare a Drumului Județean 691A Mașloc – Remetea Mică – Charlottenburg, în lungime de 7 km.
“Mă bucur că am reușit să ducem la bun sfârșit o nouă investiție și să oferim cetățenilor condiții optime de deplasare. Nu este însă o investiție locală, ci una de interes regional deoarece drumul face legătura cu o zonă turistică cu potențial major, satul rotund de la Charlottenburg, și mai ales vara mulți turiști folosesc această rută. Așa cum ați putut deja observa, strategia noastră privind drumurile județene este coordonată și cu proiectele turistice pentru a face mai facil accesul la diferite obiective. Recent am recepționat un alt drum într-o zona turistică, Făget – Drăgsinești, care face legătura cu Lacul Surduc”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.
Valoarea totală a lucrărilor de reabilitare a DJ691A Mașloc – Remetea Mică – Charlottenburg, este de 4.858.341,84 lei (TVA inclus), fonduri asigurate din bugetul propriu al Consiliului Județean Timiș.
Drumul Județean 691A face legătura între Mașloc şi Brestovăț, iar sectorul reabilitat este situat pe teritoriul administrativ al comunelor Mașloc și Bogda.

LĂSAȚI UN MESAJ