DISTRIBUIȚI

Rugbyștii de la Timișoara Saracens revin la ”ciocnirile” din campionatul intern cu un meci pe teren propriu cu Tomitanii Constanța, după două partide din Challenge Cup. Jocul cu dobrogenii urma să fie în deplasare, dar adversarul a acceptat inversarea locațiilor tur-retur.

După meci, jucătorii convocați pleacă la echipa națională, astfel că mulți titulari din pachetul de înaintare vor fi odihniți. Vor lipsi și Neculau și Simionescu, accidentați. ”E un joc foarte important pentru noi, poate cel mai important din Superligă. Vrem să vedem unde suntem după meciurile europene. Va fi un prilej bun pentru noi să vedem unde ne aflăm. Chiar dacă Tomitanii nu sunt o echipă așa puternică, joacă un rugby bun. Vrem să jucăm bine indiferent de competiție, dar pregătirea trebuie să fie de top. Trebuie să joace și ceilalți, deoarece nu vom avea la dispoziție jucătorii de la echipa națională la partidele din Cupa României”, a precizat Sosene Anesi.

Meciul cu Tomitanii e restanță din etapa a VII-a, când Timișoara juca în Challenge Cup. Constănțenii au acceptat ca partida să se joace acum la Timișoara, la cererea bănățenilor. ”Sperăm într-o prestație bună la meciul de sâmbătă. Sperăm să le dăm o șansa tuturor celor care nu au prins multe minute. Le mulțumim celor de la Constanța că au acceptat să jucăm acum acasă, pentru că noi veneam după deplasări”, a precizat managerul Attila Brosovzky.

Meciul cu Tomitanii se joacă în Ronaț sâmbătă de la ora 11 și nu e televizat.

 

(foto: facebook.com/pg/rugbytimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ