DISTRIBUIȚI

ACS Poli a pierdut cu 4-0 la U Cluj, mai rău decât un scor de neprezentare. Asta după ce administratorul special Radu Birlică a dezvăluit că jucătorul Cristian Pădurariu, niciodată titular, ar fi pariat pe înfrângerea echipei sale. ”Efectul” a fost că echipa nu a condus nici la pauză, după un meci în care pe bancă a stat secundul Săvoiu, întrucât Nanu a fost suspendat.

U Cluj a controlat ostilitățile din debutul meciului. Hațiegan a avut o ocazie foarte bună în debutul meciului, dar a luftat, iar Contra nu a avut probleme. Cu Nanu privind meciul din tribune, timișorenii au irosit ocazii puține, precum un șut în diagonală a lui Golda, reținut de Dur-Bozoancă, iar David Pop a trimis o minge peste poartă. Totuși, U Cluj a dominat meciul. Din 6 metri, Gavra a trimis un balon cu capul peste poartă, iar Greu a șutat pe lângă buturi. Stere și Hațiegan au bifat câte două ratări pentru ambele echipe, pentru ca în minutul 21, Gavra să marcheze, dar reușita să nu se valideze din cauza uni fault în atac. A fost gol valabil însă în minutul 24, după ce Goga i-a pasta lui Hațiegan, care a centrat pentru Gavra, iar atacantul a marcat printre picioarele lui Contra. Până la finalul reprizei, Contra a mai scos un șut al lui Hațiegan.

După 1-0 la pauză, Ivanov a fost înlocuit cu Bocșan, însă degeaba, deoarece în minutul 47, s-a marcat din nou. Contra a respins greșit o minge din fața lui Gavra, iar Dumitrescu a profitat de spațiul din fața sa și a trimis lobat direct în poartă. Asaltul clujenilor a continuat cu un șut al lui Hațiegan, care nu a prins nici spațiul porții, iar Goga nu l-a putut păcăli pe Contra. Portarul timișorean a mai avut două intervenții, din fața lui Sepsi sau Gavra, dar scorul tot a căpătat proporții. Din minutul 70, Goga i-a deviat mingea lui Gavra, care l-a lobat pe Contra pentru 3-0. Gavra a încercat să mai înscrie, dar nu a reușit, iar Golda nu a nimerit nici pe finalul meciului spațiul porții adverse. În minutul 88, Goga a marcat cu capul din 6 metri, după centrarea lui Berci.

U Cluj: Dur-Bozoancă – Al. Coman, Abrudan, Andr. Cordoş, Sepsi (min 73 D. Berci), D. Dumitrescu, G. Florescu, Goga, Haţiegan (min 58 C. Ene), Gavra (min 79 M. Coman), Greu

ACS Poli: Contra – Haruț, Basic, Ivanov (min 46 Bocșan), D. Filip – Motreanu, D. Pop, D. Codrea (min 84 Românu), Keita – Stere (min 74 Iseini), Golda

ACS Poli joacă săptămâna viitoare acasă, cu Aerostar Bacău.

 

(foto: facebook.com/pg/ACSPoliTimisoara)

 

LĂSAȚI UN MESAJ