DISTRIBUIȚI

Meciul dintre ASU Politehnica și UTA va fi unul fără membrii galeriei adverse. Deși așteptau cu nerăbdare ziua de sâmbătă, fanii ”Bătrânei Doamne” au anulat deplasarea organizată la meci după decesul a doi membrii ai peluzei.

Derby-ul Vestului este cel mai important meci din an pentru mulți microbiști, dar cel de acum, va fi unul îndoliat. Joi seara, după ce au fost la o repetiție pentru coregrafie în comuna arădeană Vladimirescu, patru fani au avut un accidentat de mașină. Cel care se afla la volan a pierdut controlul autoturismului pe podul din cartierul Micălaca, iar mașina a lovit un stâlp, apoi parapetul și balustrada și a căzut în gol. Bogdan Mihoc, șoferul, și Bogdan Moisi au fost declarați decedați. Claudiu Teacă se află într-o stare gravă, în timp ce Daniel Aanei a scăpat cu răni ușoare.

În urma tragediei, galeria arădeană a anulat deplasarea la Timișoara, mai ales că una dintre victime va fi înmormântată sâmbătă. ”Nu exista cuvinte care să poată exprima șocul și tristețea pe care o trăim. Doi dintre membrii peluzei noastre au murit în această seară într-un tragic accident petrecut după ce am terminat coregrafia pentru derby. Suntem profund afectați de cele întâmplate și dorim să anunțăm că nu vom mai efectua deplasarea de sâmbătă.Odihniți-vă în pace, Mihoc și Moisi! Nu vă vom uita niciodată…”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook Ultras Arad.

Nu este exclus ca unii fani arădeni să vină la meci, dar în mod individual.

 

(foto: facebook.com/Suporter-Club-UTA)

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ