DISTRIBUIȚI

Roș-galbenii de la Ripensia dau piept sâmbătă cu Aerostar Bacău, și echipa a plecat de joi spre Moldova. Timișorenii au dormit o noapte la Tărlungeni, și consideră vitală victoria, prin prisma faptului că ambele echipe sunt în a doua jumătate a clasamentului.

La formația băcăuană va debuta Florin Bratu, iar Radu Suciu se așteaptă să fie unele schimbări tactice. Directorul sportiv vrea ca Ripensia să ia cât mai puține goluri. ”Este o deplasare lungă, grea. Pe de o parte, facem mult până acolo. Pe de altă parte, e un meci foarte important pentru noi. Un meci de 6 puncte poate. De aceea, trebuie să fim foarte concentrați. Plecăm cu două zile înainte, încercăm să scoatem maximul de acolo. Nu știu dacă ce am studiat se va potrivi cu socoteala din târg. Știm cu toții că a venit un nou antrenor și s-ar putea să constatăm schimbări radicale în concepția de joc. Trebuie să fim pregătiți pentru orice. Îi cunoaștem în mare. Rămâne să vedem care va fi așezarea, strategia jocului. Noi sperăm să închidem poarta, cât mai des posibil, să nu mai luăm gol, sau cât mai puține”, a declarat Radu Suciu.

Pentru acest joc este incert Ungureanu, care vine după o perioadă de accidentare, dar și Marius Toma, care are probleme medicale. Jucătorii se așteaptă la un meci dificil. ”Ne așteaptă o deplasare lungă și în același timp grea, pentru că a venit un antrenor nou, Florin Bratu. Un antrenor nu cu multă experiență, dar a fost fost fotbalist mare și știe multe. Noi încercăm să pregătim meciul. Fiecare joc încercăm să-l pregătim la capacitate maximă și să scoatem maximum din el. Noi, în general, încercăm să avem posesia, mingea să fie numai la noi și să nu lăsam adversarul să joace, să blocăm spațiile cât mai mult”,a precizat Alin Burdeț.

Meciul începe sâmbătă la ora 11 și nu va fi televizat.

 

(foto: facebook.com/pg/RipensiaTimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ