DISTRIBUIȚI

Fotbalul din Vestul țării trăiește zile de doliu la final de octombrie. Doi fani din galeria celor de la UTA au cedat în urma unui accident auto, iar vineri, un suporter vechi al lui Poli a trecut și el într-o lume mai bună.

Ion Cătău a decedat vineri, la vârsta de 72 de ani. De când în Timișoara au apărut două echipe cu numele Poli, timișoreanul a fost un fan apropiat al celor de la ACS Poli, și asista mereu la antrenamentele lor. ” Odihnește-te în pace, nea Ion! Familia Poli Timișoara este mult mai săracă, începând de azi. A plecat dintre noi, după o scurtă, dar grea suferință, Ion Cătău (72 de ani), poreclit ”Giulvăzanul”, unul dintre cei mai pătimași și statornici suporteri ”alb-violeți”. Prezent în orice condiții, la antrenamentele de la stadion și la meciurile de acasă și în deplasare, nea Ion a fost parte integrantă din fenomenul polist. Ne vor lipsi enorm cuvintele lui de susținere, mesajele de felicitare la victorii, dar și dojana părintească de după eșecuri. Odihnește-te în pace, om bun!”, este mesajul postat de cei de la ACS Poli.

De altfel, la fel ca și cei de la ASU Politehnica, și ACS Poli a lăsat deoparte rivalitatea fotbalistică Timișoara-Arad și a transmis mesaje de condoleanțe arădenilor: ”Sunt zile triste pentru lumea fanilor din vestul României… Poli Timișoara este alături de clubul UTA și susținătorii ei, în aceste zile de doliu, pricinuite de dispariția tragică a doi dintre suporterii ”alb-roșii”. Le transmitem sincere condoleanțe familiilor îndoliate și le dorim multă forță de revenire celorlalți doi tineri afectați de accidentul de joi seară!”, este mesajul pentru clubul arădean.

 

(foto: facebook.com/uta1945arad)

 

LĂSAȚI UN MESAJ