DISTRIBUIȚI

Exodul pare să fie unul fără sfârșit la ACS Poli, de unde jucătorii rămân pe zi ce trece tot mai puțini. Pe lângă problema accidentărilor, în ultima lună, mai mulți jucători au plecat pur și simplu sau și-au depus memorii.

Cel mai recent caz este al lui Sebastian Velcotă. Atacantul a depus memoriu la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor pentru a deveni liber de contract. Un prim termen a avut loc acum joi, dar comisia a amânat cazul. Între timp, de când a depus memoriu, jucătorul de 20 de ani a fost exclus din lot. Antrenorul Ștefan Nanu a explicat că cei din conducere au decis și i-au comunicat acest aspect. Totuși, în aceste condiții, inclusiv cu accidentările din lot, la meciul cu U Cluj, ACS Poli a avut doar 16 jucători în lot, nu 18, cât permite regulamentul.

În această toamnă, o plecare importantă a fost a lui Marius Curileac, care pur și simplu a decis să nu se mai prezinte la antrenamente. Cristian Pădurariu nu mai vine nici el la antrenament din pricina scandalului cu pariurile. De asemenea, Octavian Drăghici le-a comunicat celor din club că este accidentat la nas. Rămâne de văzut ce va decide CNSL în privința lui Velcotă, jucător de pe lista celor gajați la ANAF în contul datoriilor lui ACS Poli.

 

(foto: Sașa Pastor)

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ