DISTRIBUIȚI

Ripensia a pierdut cu 2-0 pe terenul celor de la Aerostar Bacău, iar victoria Oradiei cu Pandurii i-a împins pe timișoreni din nou pe locul 16. Moldovenii au marcat prin Valentin Buhăcianu și Cornel Căinari, la debutul pe banca tehnică al lui Florin Bratu.

Timișorenii au început meciul într-o formulă de standard în care șase jucători erau fundași de meserie, chiar dacă unii au jucat mai avansat. Bacăul a început să fie periculoasă prin Hurdubei, care a trimis un balon peste poartă iar apoi a avut altă minge salvată de Pădurariu. Replica Ripensiei a venit la un șut în bară al fundașului Țiereanu, dar și cu un luft al lui Popovici, care dintr-o poziție bună nu a prins spațiul porții. O fază importantă a moldovenilor a venit tot de la Hurdubei. Păduraru i-a respins șutul, dar Buhăcianu a centrat balonul spre Vraciu, care a tras însă în transversală. În minutul 44, la o minge lansată pentru Buhăcianu, Aerostar a deschis scorul, după ce jucătorul gazdelor l-a driblat pe Păduraru și a marcat dintre foi fundași.

În repriza secundă, Ripensia nu a avut ocazii prea notabile. Buhăcianu a fost agățat în careu la o fază la care inițial Păduraru îl blocase, dar nu s-a dictat penalty. Același jucător i-a mai oferit o centrare bună lui Vraciu, dar colegul din atac nu a ajuns la minge. În cele din urmă, moldovenii au mai înscris în minutul 77. Păduraru l-a faultat în careu pe Sahru, s-a dictat penalti, iar Căinari a înscris. Și ripensiștii au reclamat o lovitură de la 11 meri la Mansour, dar nu au primit-o și au pierdut fără gol marcat.

Aerostar Bacău: Potcoavă – Bg. Ardei, Alin Mutu, Al. Ichim, Chirilescu – Căinari (min 87 Fl. Istrate), Rz. Adăscăliţei, I. Chirilă, Hurdubei – Vraciu (min 54 Sahru), Buhăcianu (min 76 Gavrilă)

Ripensia Timișoara: Păduraru – Ad. Popa, Ţieranu, Bg. Străuţ, C. Toma, Burdeţ (min 88 Monea), Apro, Anghelina (min 46 Zaluschi), Al. Popovici (min 66 Ungureanu), Dumiter, M. Gueye

Ripensia va juca vinerea viitoare acasă cu FC Argeș.

(foto: facebook.com/pg/RipensiaTimisoara)

LĂSAȚI UN MESAJ