DISTRIBUIȚI

Runda a X-a din seria a IV-a a Ligii a III-a a adus patru înfrângeri pentru cele patru echipe din Timiș. Inclusiv Dumbrăvița a pierdut acasă cu CS Hunedoara, o surpriză negativă, și a rămas pe locul doi, după ce etapa precedentă egalase liderul Lipova la puncte.

La Dumbrăvița, hunedorenii s-au impus cu 3-1. În prelungirile primei reprize, oaspeții au deschis scorul prin Daniel Creciunesc. Apoi, din minutul 53, Iulian Tecsi a înscris pentru 0-2. În prelungiri, mai întâi Laurențiu Telescu a redus diferența la 1-2, dar Vladimir Sînteie a stabilit scorul final pentru un rezultat negativ al echipei lui Sorin Bălu.

Tot acasă, și Ghiroda a pierdut cu 1-0 în fața Reșiței, după un gol marcat în minutul 8 de Marius Staicu.

Vineri, și Giarmata a pierdut cu 4-1 la Lipova, după ce doar Remi Ochea a marcat din penalti, în minutul 81. Pentru arădeni au înscris: Denis Rusu (24, 55), Kevin Trabalka (47), Cristian Poiană (65 – penalti).

Sâmbătă, CSM Lugoj a pierdut și ea, cu 5-1, la Industria Galda de Jos. Alexandru Cioară a marcat în minutele 12 și 28, dar până la pauză, Beniamin Dobra a redus diferență. Totuși, după 2-1 la jumătatea partidei, gazdele au mai marcat prin Alexandru Costea în minutul 51 și Andrei Cernea, în minutele 54 și 83.

(foto: facebook.com/FCDumbrăvița)

LĂSAȚI UN MESAJ