DISTRIBUIȚI

În luna noiembrie, naționalele României de seniori și tineret au acțiuni. Printre jucătorii convocați de Cosmin Contra și Mirel Rădoi se găsesc și trei jucători timișoreni din străinătate: Dorin Rotariu, Vlad Dragomir și Andrei Sîntean.

Naționala mare mai are de disputat două meciuri din Liga Națiunilor. Primul va fi cu porțile închise, în 17 noiembrie, la Ploiești, cu Lituania, iar apoi, în 20 noiembrie, echipa va juca în deplasare la Podgorica cu Muntenegru. Cosmin Contra a anunțat 20 de jucători pe lista celor convocați din străinătate. În lotul lui ”Guriță” se regăsește un singur timișorean. Este vorba de Dorin Rotariu, împrumutat sezonul acesta în Olanda, la AZ Alkmaar, pentru care a jucat în nouă meciuri și a marcat un gol.

Cu calificarea obținută la Euro, naționala de tineret va juca în 15 noiembrie un amical cu Belgia, la Cluj. Mirel Rădoi a chemat deocamdată cinci jucători din străinătate, iar printre ei se află și doi timișoreni, ambii trecuți și prin curtea ACS Poli. A fost chemat ”la datorie” mijlocașul Vlad Dragomir, care după trei ani la Arsenal, a ajuns în Serie B, la Perugia, și de atacantul Andrei Sîntean, ajuns în Cehia, unde este împrumutat la Viktoria Zizkov, de către echipa ce îl deține, Slavia Praga.

 

(foto: prosport.ro)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ