DISTRIBUIȚI

Dusan Uhrin, unul dintre antrenorii care au făcut performanță cu Poli în ”era” Marian Iancu, a fost din nou prezent pe ”Dan Păltinișanu”, la meciul dintre ASU Politehnica și UTA. Cehul a depănat cu plăcere amintiri din perioada când alb-violeții jucau cu un stadion plin, dar a spus că Timișoara merită mult mai mult decât situația actuală.

În sezonul 2007-2008, când Uhrin a antrenat-o pe Poli, alb-violeții au câștigat ambele meciuri cu UTA: cu 3-2 în tur în Arad, și cu 2-0 în retur în Banat. ”La fel ca întotdeauna, spectatorii sunt fantastici. Le doresc tuturor fanilor timişoreni să promoveze în prima ligă. Eu am câştigat toate meciurile cu UTA, acasă şi în deplasare. A fost o perioadă minunată. Fanii adevăraţi sunt aici. Oraşul trebuie să îi sprijine şi să facă ceva pentru fotbal, deoarece oamenilor le place fotbalul. Înainte veneau 30.000 de oameni, acum poate doar 5.000. E frumos, dar Timişoara are nevoie de mai mulţi”, a spus Uhrin.

Cehul a antrenat-o ultima dată pe Mlada Boreslav, dar acum e liber de contract și se dedică familiei. ”Acum sunt liber de contract, deoarece am avut unele probleme de sănătate. Îmi caut echipă, dar nu mă grăbesc. Stau acasă cu familia, am un copil mic. Fata mea, Ela, joacă şi ea fotbal, la Slavia Praga. Sper că se va descurca bine”, a povestit antrenorul. În România, Uhrin a mai pregătit-o pe CFR Cluj și spune că nu ar refuza să revină în țara noastră. ”De ce nu? Îmi place România, îmi plac oamenii de aici. A  fost foarte frumos aici. Nu pot uita ce a fost”, a mărturisit cehul.

Tehnicianul l-a lăudat pe selecționerul României, Cosmin Contra. ”Cosmin e antrenor foarte bun. Îşi face treaba bine. Îi doresc tot binele, să obţină mai multe victorii. Sper să ne şi întâlnim”, a mai adăugat Uhrin.

 

(foto: cotidianul.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ