DISTRIBUIȚI

Competiția de automobilism de la Chevereșu Mare, organizată de ACR Timiș, a fost una cu învingători surpriză pe podium. Întrecerile pe patru roți au avut loc la liziera pădurii, pe o vreme cu vânt puternic, dar concurenții au făcut față condițiilor grele.

La competiția de circuit-viteză, s-a concurat la trei clase. Clasa 3, cea mai mare, a fost câștigată de Sorin Mihoc și Diana Mihai, la bordul unui Renault Clio. Pe locul doi au fost Sergiu Tirla și Laura Cioflan, care au concurat cu o Honda Prelude. Pe trei au fost Alin Linca-Andrei Merățuță, care au concurat cu un Peugeot 306. Clasa 1 le-a revenit lui Marius Giurisici și copilotul Bogdan Vlădușel. Pe poziția secundă s-a clasat Andrei Simion, iar pe trei, Norbert Reiter. Clasa 2 a fost câștigată de Daniel Petenchea. E podium a mai fost echipajul Robert Onuț-Regina Lăcătuș, urmați de Andrei Boteiu, pentru prima dată într-un concurs oficial de automobilism.

La drift, Sergiu Tirla și-a confirmat supremația, urmat pe locul doi de Diana Ștefănescu, revenită în competiții după mult timp. Locul trei l-a ocupat Andrei Simion.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ