DISTRIBUIȚI

Puglistul Flavius Biea va boxa din nou în 17 noiembrie la Arad, în cadrul Galei Campionilor. Arădeanul stabilit la Timișoara va lupta în main-eventul galei, cu venezueleanul Yeison Gonzalez.

Miza va fi centura IBA inter-continental,rămasă vacantă. Gala este organizată de Ruben Stoia Boxing Club. Biea, care luptă la categoria super welterweight, îl va întâlni pe venezueleanul Yeison Gonzalez, de 20 de ani. Deși tânăr, sud-americanul are 11 victorii și un meci pierdut la profesioniști. ”Este un adversar tânăr, dornic să câştige, dar cred că experienţa mea îşi va spune cuvântul. Este dreptaci, n-a mai boxat în Europa, doar în Venezuela şi în Mexic”, a spus Biea despre Gonzalez. În ring vor mai urca și  Flavius Biea. Alexandru Jur, Cezar Juratoni, Daniel Buciuc, Eduard Gafenco şi Florin Cardoş .

Pentru antrenamente, Biea merge zece zile la Londra, unde se va antrena la All Stars Boxing Gym. ”În această sală se antrenează şi un boxer legitimat la Mayweather Promotions. În Anglia voi face trei sparring-uri şi palmare. Acest cantonament mă va ajuta să intru mai bine în categorie”, a precizat Biea. Sportivul va fi însoțit în Anglia de antrenorii Ștefan Mercea și Gheorghe Biea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ