DISTRIBUIȚI

Apariție-surpriză luni, la antrenamentele lui ACS Poli, cu un antrenor nou care să dea indicații jucătorilor. Călin Cojocaru, care vineri era încă pe banca lui Național Sebiș, echipă de Liga a III-a, a fost prezent la antrenament, alături de Ștefan Nanu și Adrian Săvoiu.

După-amiaza, clubul a anunțat că Cojocaru este noul secund. Din informațiile noastre însă, atribuțiile sale vor fi mai degrabă cele ale unui principal.Cojocaru a mai antrenat în Liga a III-a, la Millenium Giarmata și Național Sebiș. Oficial, Ștefan Nanu rămâne principal, iar Adrian Săvoiu, principal. De asemenea, Călin Frunză este antrenor cu portarii, iar Victor Leahu este preparator fizic. Cel mai probabil, sâmbătă indicațiile de pe bancă le va da Cojocaru, întrucât după meciul din etapa a XIII-a, Ștefan Nanu este suspendat, deoarece a fost trimis de arbitru în tribune, pentru proteste.

La meciul cu U Cluj din etapa a XIV-a, indicațiile de pe bancă le-a dat Adrian Săvoiu. Cojocaru a lăsat Sebișul pe locul 3 în seria a IV-a a Ligii a III-a, după o victorie cu 2-1 cu Metalurgistul Cugir.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ