DISTRIBUIȚI

Naționala de baschet masculin va avea un meci oficial în noiembrie, în preliminariile pentru FIBA Eurobasket 2021. Selecționerul Tudor Costescu a anunțat deja lista de 15 jucători convocați pentru reunirea de luna viitoare.

Este convocat Dragoș Diculescu, tânărul adus vara aceasta la SCM Timișoara. Jucătorul a fost titular pentru ”leii” din Banat în meciurile de până acum, pe fondul regulii care impune un jucător U23 în primele două sferturi ale meciului. Pe lista convocărilor se regăsește și timișoreanul Alexandru Olah. Pivotul de 25 de ani va juca sezonul acesta în Belgia, la Kangoeroes Basket Mechelen. Lotul național se va reuni în 22 noiembrie, la Oradea, unde va disputa meciul oficial cu Kosovo, programat în seara zilei de 29 noiembrie.

În următoarea perioada, echipa de baschet masculin SCM Timișoara va juca patru meciuri pe teren propriu. Primul este sâmbătă de la ora 19,30 cu Steaua. Urmează un joc mutat la cererea celor de la Dinamo pe terenul alb-violeților, iar apoi, un alt meci acasă cu Craiova. Campionatul se va întrerupe pentru programul echipei naționale, pentru ca la început de decembrie, timișorenii să dea piept acasă cu Oradea.

 

(foto: frbaschet.ro)

 

LĂSAȚI UN MESAJ