DISTRIBUIȚI

Voleibalistele de la UVT Agroland au plecat spre București, deoarece miercuri joacă partida din primul tur al Cupei României. Este vorba de un meci eliminatoriu, pe terenul lui Dinamo, formație care în prima etapă a stat, din cauza numărului impar de echipe rămase în campionat.

Agroland în schimb a obținut un succes cu 3-0 cu U NTT Data Cluj. Cu lotul se va deplasa și Andreea Petra, care vine după o accidentare. Bogdan Paul rămâne suspendat și probabil va sta la masa de statistică. ”Valoarea echipei Dinamo a crescut mult față de sezonul trecut. Sunt absolut convins că este o formație care va avea multe de spus în acest campionat. Este o singură manșă, deci meciul acesta este și mai important. Miercuri trebuie să jucăm foarte bine pentru a ne califica. Ne dorim această calificare, acesta este obiectivul cu care mergem în București. Abordăm toate competițiile în care suntem implicați cu maximă seriozitate. Faptul că avem o deplasare lungă, conferă un anumit avantaj adversarului. Greu de spus dacă vreo echipă este avantajată. Din punct de vedere al oboselii, sigur că este avantajată echipa care a stat. Pe de altă parte, noi mergem la Dinamo după ce am jucat deja un meci oficial. Contează și acest lucru, contează că am evoluat acasă împotriva unui adversar la îndemână și faptul că am luat trei puncte dă o anumită stare de spirit pozitivă echipei noastre”, a declarat tehnicianul.

Katarina Jovanovic așteaptă meciul cu nerăbdare. ”Sper că vom reuși să arătăm pe teren tot ce am lucrat la antrenamente. Este o atmosferă foarte bună în vestiar și cred că acesta este un plus, pentru că avem o echipă nouă, cu multe jucătoare nou-venite în acest sezon. Ne pregătim serios la fiecare antrenament, relațiile de joc încep să fie tot mai bune și sper să ajungem la un nivel cât mai ridicat și să câștigăm meciul acesta. Am făcut un joc bun acasă. Au fost multe emoții fiind prima partidă de pe teren propriu. Vreau să îmi felicit colegele pentru prestația de sâmbătă, toată lumea a jucat bine și este important că am fost concentrate. Cred că pot spune că pentru noi acum încep meciurile puternice. Este bine că avem o victorie, mai ales pentru moralul nostru. Am prins și mai multă încredere. Știu multe lucruri despre Dinamo și mă bucur că mă întorc acolo după doi ani. Am puține emoții, dar sunt constructive. Sunt obișnuită cu sala, le cunosc pe câteva jucătoare de la Dinamo. Sper că ne vom face jocul, că vom arăta în teren ce exersăm la antrenamente. Dacă reușim acest lucru, nu cred că vom avea probleme să evoluăm la un nivel bun”, a declarat Jovanovic.

Meciul va începe miercuri la ora 14 și nu este televizat.

 

(foto: facebook.com/pg/AgrolandVolei)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ