DISTRIBUIȚI
Campionul Mondial, Gabi Visoiu, face o demonstratie publicului in timpul turneului Eurostructur Open, in Timisoara, duminica, 21 iunie 2009. Turneul de biliard Eurostructur Open a ajuns la cea de a treia editie. SEBASTIAN TATARU / MEDIAFAX FOTO

La fel ca toamna trecută, Timișoara găzduiește o nouă ediție a unui concurs de biliard clasic, cu participare din țară și străinătate, în perioada 9-10 noiembrie. Este vorba de al treilea cel mai important turneu din România, Timișoara Open 2k18, unde va fi invitat special Gabriel Vișoiu, președintele Federației Române de Biliard-Pool, multiplu campion.

Dacă anul trecut, concursul a avut loc la Black Box, deoarece locația din Iulius Mall și-a încetat activitatea, acum concursul va avea loc în Complexul Studențesc, la Joy Pub. Tabloul competiției este unul de 64 de participanți. 9Ball cu spargere alternativă, iar în primele faze ale competiției va fi declarat învingător cel care ajunge primul la şase jocuri câștigate dintr-un total de 11, în sistemul dublei piramide. Pierzătorul a două jocuri este eliminat). În șaisprezecimi acced 32 de jucători, și se va juca pe sistemul șapte victorii din 13 pentru accederea în toate fazele superioare. Participanţii se pot înscrie pe site-ul oficial al competiţiei, www.timisoaraopen.ro, până vineri, 9 noiembrie 2018, ora 11.30. Ţinuta obligatorie pentru concurenți este tricou polo, pantaloni şi pantofi negri.

Gabriel Vișoiu, invitatul special, este cel mai galonat jucător din lume de biliard artistic (Trick shot). În vârstă de 24 de ani, vara aceasta Vișoiu a câştigat în această vară un nou titlu mondial la biliard artistic, disciplina bank-kick, în cadrul Campionatului Mondial de la Sankt Petersburg. Sportivul mai are în palmares şapte titluri de campion mondial la biliard artistic, titlurile de campion mondial UTS la Trick Shot 2016, Campion ESPN Trick Shot Magic 2016, WPA Biliard Artistic 2015 şi titlul de campion mondial cu echipa Europei la Cupa Mondială de Trick Shot, în 2010, 2011, 2012 şi 2013.

 

(foto: prosport.ro)

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ