ASU Politehnica a jucat un nou meci de verificare miercuri cu cei de la Centrul Național de Pregătire Timișoara, pierdut cu 3-2 de formația de liga secundă în fața jucătorilor U19. Partida a fost una cu trei reprize, primele două de 30 de minute, iar ultima, de 60.

Pițigoi a deschis scorul pentru CNPT în minutul 24, iar apoi Gâdea a mărit avansul echipei lui Cristian Petcu, la 2-0. ASU Politehnica a egalat după două reușite ale lui Velici, în minutele 63 și 70. Raul Șimăndan a stabilit însă scorul final, în minutul 102. Alb-violeții au rulat în special jucătorii cu mai puține minute în partidele oficiale.

ASU Politehnica Timișoara: D. Munteanu – Bilia, Szasz, Coadă, Cherecheș – Plămadă, Ignea, Miholca, Ghinescu – C. Popescu, Istrătescu. Au intrat pe parcurs Murariu – Nicolescu, Cojocaru, Bozian, Vidrăsan, Velici, Bedea, Jurj, Schieb, Lazea.
CNP Timișoara : Pădure – Andreica, Goța, Stoianovici, Popa – Coroiu, Pop, Trip, Șimăndan – Gâdea, Pițigoi. Au mai intrat pe parcurs Matenciuc – Firca, Mițuică, Lazăr, Kecskes, Bănceanu, Cin.

Cosmin Petruescu spune că nu a pus mare accent pe rezultat. ”Am încercat să acord minute tuturor jucătorilor, firește, mai multe celor care au evoluat mai puțin și mai puține celor care au jucat mai des în meciurile oficiale. Una peste alta, continuăm să ne facem o imagine cât mai aproape de cea reală în ceea ce privește fiecare jucător în parte. Rezultatul trece în plan secund, chiar dacă, așa cum am mai spus, nu pot să fiu mulțumit atunci când pierdem, nici măcar în aceste meciuri de pregătire. În mare parte, sunt mulțumit de obiectivele pe care le-am avut azi, unul dintre ele fiind și acela de a-i face să-și recapete, treptat, ritmul de joc pe cei care au fost accidentați. Mă refer în primul rând la Schieb, care vine și el după o perioadă mai lungă de pauză. Mă bucur pentru Jurj, în special pentru convocarea pe care a primit-o la turneul din Bulgaria, era normal să aibă și el minute. Mă bucur și pentru ceilalți jucători, pentru portarul Dalin Munteanu, care până acum nu a apărat în meciurile oficiale”, a precizat Petruescu.

Sâmbătă de la ora 11, ASU Politehnica la Clinceni.

 

(foto: druckeria.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ