DISTRIBUIȚI

“Femeie în război” se va putea vedea și la Timișoara în 7 noiembrie, de la ora 19:00 la AMBASADA, într-o proiecție specială, cu sprijinul distribuitorului Transilvania Film.

Biletele se pot achiziționa de la AMBASADA sau în format electronic pe https://www.iabilet.ro/site/event/37103/ și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Femeie în război, cea mai nouă producție a regizorului Benedikt Erlingsson, Inclus anul acesta în selecția Semaine de la Critique la Festivalul de Film de la Cannes, va putea fi vizionat și la Timișoara, în cadrul unei proiecții unice.

Halla sau “Femeia Munților”, cum o cunosc unii, s-a săturat de impactul distructiv pe care industria locală de aluminiu îl are asupra mediului așa că le declară război celor din spatele afacerii. E gata să riște totul pentru a proteja zonele sălbatice ale Islandei pe care le iubește atât de mult. Când află că un copil își va face loc în viața ei, Halla începe să-și pună întrebări serioase vizavi de manifestul pe care l-a pus în mișcare.

LĂSAȚI UN MESAJ