DISTRIBUIȚI

Liga studenților Agrowest a progrmat pentru luni, 12 noiembrie, în Aula Magra USAMVBTM, piesa Cuibul Artiștilor, de la ora 19.00.

Intrarea este liberă, iar din donațiile ce se strânge se vor transforma în burse artistice unor tineri artiști talentați, ale căror inimi bat pentru arta vizuală. Pe lângă aceste burse, Cuibul Artiștilor va oferi cadrul în care acești artiști să își poată expune proiectele, Cuibul fiind locul în care le vei putea întâlni ideile și creațiile

Într-o singură zi, inima bate de 100.000 de ori, sângele parcurge aproape 30 de milioane de kilometri de artere, vene și capilare. Într-o singură zi, cu ajutorul inimii, rostim mai bine de 5.000 de cuvinte, respirăm de aproape 20.000 de ori, mobilizăm grupele musculare majore de 750 de ori și punem la lucru circa 14 milioane de celule nervoase. Inima ne hrănește zilnic, dar noi cât de des o hrănim pe ea?

Credem că emoția ne face inimile să vibreze și, de aceea, te invităm să vii alături de noi #cuinimalateatru, în cea de-a patra ediție a turneului național al Cuibului Artiștilor. Timp de două săptămâni cutreierăm țara, vizităm 15 orașe și, din dragoste pentru teatru, îți dăruim emoție prin artă. Asemenea edițiilor precedente, am creat un spectacol de teatru, o experiență artistică unică dedicată ție.

LĂSAȚI UN MESAJ