DISTRIBUIȚI

Îndrăgita formație Irfan din Bulgaria revine la Timișoara într-un concert de lansare al noului album Roots, miercuri 5 decembrie, în Capcana (ex Daos) de la ora 20.00.

Albumul Roots urmează să fie lansat la finalul acestui an, fiind al 4-lea material muzical al trupei Irfan. Prima melodie de pe noul abum intitulată Rusa  este disponibilă pe pagina de bandcamp a trupei. Concertul din Timișoara, din 5 decembrie, face parte din turneul de lansare al noului album Roots care se desfășoară în: Germania, Olanda, Suedia, Cehia, Polonia, Ungaria, România și Bulgaria.

https://www.youtube.com/watch?v=LchkyGq9a6M

Muzica celor de la Irfan este un mix original de sunete electro-acustice, influențată de tradițiile muzicii sacre și folclorice din Bulgaria, Balcani, Persia, Orientul Mijlociu, Africa de Nord și India precum și de patrimoniul muzical și spiritual al Bizanțului și al Europei medievale.

Una dintre principalele caracteristici ale trupei este utilizarea la scară largă a vocilor etnice feminine extrem de frumoase împreună cu voci masculine puternice și coruri, acompaniate de o mare varietate de intrumente bulgare, balcanice și orientale (caval, nai, duduk, darbouka, daf, bodhran, riq).

Bilete online sau la intrare: 30 lei

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ