DISTRIBUIȚI
MOL România și Fundația Pentru Comunitate au lansat cea de-a patra  ediție a programului de responsabilitate socială Permis pentru viitor.  Prin acest program, cei doi parteneri acoperă costurile generate de obținerea permisului de conducere pentru 
tineri din medii defavorizate. 
Data limită pentru înscriere este 25 ianuarie 2019, iar fondurile
alocate în cadrul acestei ediții sunt de 75.000 de lei.
Persoanele vizate de acest program sunt tinerii cu posibilități materiale reduse, pentru care permisul de conducere este o condiție sau poate fi un avantaj în obținerea unui loc de muncă sau în menținerea și extinderea atribuțiilor de serviciu.
Solicitările de finanțare pot fi depuse până în 25 ianuarie
2019.  Sunt eligibili tinerii cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, din medii defavorizate, care doresc să obțină permis de conducere de orice categorie (B, C sau D, inclusiv tractoare agricole sau forestiere, troleibuze și tramvaie).
În cadrul celor trei ediții ale programuluide până acum, 48 de tineri au obținut permis de conducere: 41 categoria B, 6 categoria C și un carnet categoria B, automobil adaptat pentru persoane cu dizabilităţi. Alți 41 de beneficiari sunt programați pentru susținerea examenului sau se află în diferite faze ale cursurilor școlii de șoferi.
Mai multe detalii despre programul Permis pentru viitor și formularul de înscriere se pot descărca de pe site-urile www.pentrucomunitate.ro 
<http://www.pentrucomunitate.ro> și www.molromania.ro
<http://www.molromania.ro>. Termenul final pentru depunerea
solicitărilor este 25 ianuarie 2019.
„Experiența celor trei ani de existență a programului Permis pentru viitor ne-a învățat că avem nevoie de atenție și de sensibilitate pentru a ne apropia de tinerii din mediile defavorizate, cărora dorim să le oferim un instrument cu adevărat util la intrarea lor pe piața muncii.
Ne dorim ca sprijinul financiar acordat să fie eficient, să aducă
rezultate concrete şi sperăm de fiecare dată că toți beneficiarii vor obține permisul de conducere şi că le va fi de real folos în viitor”, a declarat Camelia Ene, CEO & Country Chairman al MOL România.
„Încurajăm tinerii să pregătească din timp, încă din acest an,
solicitările de finanțare, să nu amâne demersurile pentru sfârșitul
perioadei de înscriere. Permanent se pot informa de la noi, le oferim toate detaliile necesare pentru înscriere. Este important ca fiecare solicitant să-și găsească un mentor, un îndrumător pentru perioada școlii de șoferi și a pregătirii pentru examen. Așteptăm solicitări motivate clar, din care să reiasă necesitatea și beneficiul scontat al obţinerii permisului de conducere”, a precizat András Imre, Director Executiv al Fundației Pentru Comunitate.

LĂSAȚI UN MESAJ