DISTRIBUIȚI

Academia Mămicilor din Timișoara vă invite să faceți bine din inimă. Miercuri, 19 decembrie, între orele  08:30 – 13:00, sunteți așteptați la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara, Martir Marius Ciopec nr. 1, pentru a dona sânge, pentru copiii internaţi la secţia de hemato-oncologie de la spitalul “Louis Ţurcanu” Timişoara.

“Cine salvează viaţa unui om, salvează lumea întreagă”.Thomas Keneally

Pentru a nu se aștepta mult, şi a cunoaşte ce condiții trebuie să îndeplinescă donatorii şi care sunt criteriile de excludere, vă rugăm să completați formularul de înscriere:

http://academiamamicilor.com/campania-de-donare-de-sange-implica-te-si-schimba-destine-pentru-copiii-de-la-spitalul-louis-turcanu-timisoara-decembrie/

Vă aşteptăm cu zâmbete şi cafea/ceai la sediul Centrului de Transfuzii Sanguine Timişoara, împreună să aducem speranţă şi să schimbăm destine!

Centrul de Transfuzii Sanguine Timișoara are și în acest moment o campanie de colectare de sânge, așadar donarea, indiferent că se întâmplă acum, sau în data de 19 decembrie, este un demers care poate schimba vieți.

LĂSAȚI UN MESAJ