DISTRIBUIȚI

Rotary Club Timișoara Cosmopolitan organizează în data de 15 decembrie, de la ora 19.00, la Filarmonica Banatul, un concert caritabil. Absolut toate ndurile strânse din bilete și donații cu ocazia acestui concert-manifest vor fi donate Secției de Oncologie a Spitalului de Urgență pentru Copii Louis Țurcanu Timisoara pentru achiziția de medicamente necesare în tratarea cancerului.

”Este o mare onoare și un privilegiu uriaș pentru Clubul Rotary Timisoara Cosmopolitan faptul ca reușim să aducem pe aceași scenă mari muzicieni cum ar fi Cosmin Rafael Balean la duduk, de altfel singurul român care cântă la acest instrument alături de o orchestră filarmonică, duduk-ul fiind cel mai iubit instrument popular al armenilor inclus și în Patrimoniul Cultural UNESCO.   Acesta va urca pe scena Filarmonicii împreună cu Marius Zaharia, Alin Stanis și Bogdan Zahariea, trei tenori celebrii reuniți în această formulă într-un eveniment-manifest, demonstrând că normalitatea constă în atitudine și încredere. Când viața te lovește, conteaza ca cei din jur să îți fie alături. Noi Clubul Rotary Timișoara Cosmopolitan nu putem decât să ne înclinăm în fața unor copii puternici care luptă zi de zi cu o boală necruțătoare. Vă așteptăm cu drag să susținem împreună această cauză!”
Bilete puteți procura de la casieria sălii de spectacol și online pe https://www.myticket.ro/bilete/1899/un-strop-de-fericire-15-decembrie-2018-filarmonica-banatul-timisoara-sala-capitol-timisoara.html. Pret bilet: Sala 25 lei, Loje 50 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ