DISTRIBUIȚI

Ești în căutarea unei locații pentru diferite evenimente și nu știi ce să alegi? Întotdeauna este bine să ții cont de câteva lucruri principale și anume: de buget, de tipul evenimentului, numărul de invitați, cerințele privind spațiul sau locația respectivă. Locația este foarte importantă pentru orice eveniment, și probabil toată lumea își dă seama de asta când este în situația de a planifica o nuntă sau o petrecere de alt gen.

În alegerea locației se ține seama și de aspecte secundare, cum este de exemplu poziționarea acesteia, să fie cât mai aproape de centrul orașului sau de zona unde stau majoritatea invitaților. De exemplu dacă se alege o locație în afara orașului este posibil ca oaspeții să nu aibă prea multe opțiuni de transport.

O problemă ar fi și lipsa locurilor de parcare, care într-un oraș foarte aglomerat apare frecvent. Nu toate restaurantele dispun de un număr mare de locuri de parcare pentru clienți. Dacă totuși restaurantul este deosebit și merită ales pentru eveniment se poate rezolva problema parcărilor și altfel. De exemplu se pot parca mașinile în apropierea locației, unde este o zonă de parcare special amenajată. O soluție ar fi ca oaspeții să vină până la restaurant cu taxiurile și nu cu mașinile personale.

Indiferent despre ce eveniment este vorba, rezervarea trebuie să se facă din timp. Dacă este o nuntă sau un botez se poate alege restaurantul dorit cu cel puțin jumătate de an înainte de eveniment. Cei care vor să se căsătorească și aleg să-și petreacă nunta în cele mai elegante restaurante Timișoara au avantajul de a beneficia de servicii excepționale și de sfaturile unor persoane calificate, bine informate în legătură cu tendințele pentru nunți în acest an.

Contează în alegerea restaurantului serviciile oferite de acesta, să fie la un nivel ridicat de calitate. Restaurantul trebuie să aibă un serviciu de catering foarte bun, mai ales dacă percepe plata în avans.

Cum trebuie să fie decorul în interiorul locației pentru eveniment? Dacă este un eveniment de lux, decorul contează foarte mult. În cazul nunților se poate ține cont de tendințele în materie de decorațiuni pentru astfel de evenimente în anul 2019.

Principalele tendințe sunt:

  • Culorile recomandate în 2019 sunt gri cenușiu, lavandă, verde mentă, roz deschis, galben, azur, muștar, gri argintiu, bleumarin, azur, turcoaz, purpuriu și alte nuanțe. Cele mai frumoase sunt culorile calde, pastelate, care au capacitatea de a crea o atmosferă magică.
  • Alegerea unei culori de nuntă stabilește tematica acestui eveniment. Pentru ca nunta să fie modernă este indicat să se cunoască culorile în trend și să se folosească în decorațiunile pentru eveniment.
  • În anul 2019 sunt apreciate și nuanțele metalice, de auriu, argintiu. Acestea s-au folosit și în alți ani, dar acum sunt considerate mai populare.
  • La nunți sunt indicate elementele decorative aurii pentru mesele festive: vazele cu flori sau farfurii cu accente strălucitoare aurii sau argintii. Vesela poate fi foarte elegantă, mai ales dacă are anumite printuri care nu apar la seturile clasice.
  • În majoritatea cazurilor se ține cont de tematica nunții sau a evenimentului respectiv. Alegerea culorilor se face în funcție de asta pentru că astfel se respectă ideea de la care s-a pornit.
  • Stilul de nuntă contează. Poate fi o nuntă clasică, în stil romantic, rustic, etc.
  • În materie de decorațiuni, acestea pot fi simple sau din contra, cât mai elaborate. Totul depinde de creativitatea și ideile pe care le au cuplurile, sau de sugestiile pe care le primesc de la specialiștii în acest domeniu. Modul cum se realizează decorul, fundalul, aranjamentele, contează foarte mult în crearea unei atmosfere deosebite.
  • Decorațiunile florale în tonuri de violet, mov, nuanțe purpurii, de lavandă pot înlocui perfect culorile clasice. Buchetul de mireasă din flori de lavandă are un efect deosebit, este foarte elegant.
  • Sunt în tendințe plantele verzi pentru decorul nunților, nuanțele de verde fiind relaxante. De exemplu daliile sunt preferate în anul 2019 pentru că au un aspect bogat și sunt într-o gamă variată de culori.

Fiecare cuplu care dorește să organizeze o nuntă frumoasă, unică, poate ține cont de aceste idei de decorațiuni pentru nunți în 2019.  În acest fel nunta va fi cu totul specială, modernă, va avea un stil deosebit.

LĂSAȚI UN MESAJ