DISTRIBUIȚI

A mai rămas o lună până la cea mai așteptată întâlnire de motocicliști din extrasezon: Bikes on Ice 2019, organizată de către Road Patrol M.C. Hunedoara.

Cea de-a paisprezecea ediție va avea loc în weekend-ul 15-17 februarie  la Pensiunea Panorama din comuna Ghelari, județul Hunedoara, care este situată într-un cadru natural deosebit, cu potențial turistic foarte ridicat.

Cei care doresc să își testeze propriile limite au ocazia să campeze, gratuit, ca în fiecare an, în spații special amenajate, în aer liber. Pe lângă tradiționalul foc de tabără, concursurile cu specific moto și turele de vizitare ale așezărilor pitorești din zona Munților Poiana Ruscă, organizatorii promit și câteva surprize și premiere la această ediție, prima la care va fi invitată o formație, pentru un recital live: trupa Crom din Hunedoara.

Una dintre principalele atracții ale evenimentului rămâne tombola de sâmbătă seara, care oferă participanților posibilitatea de a câștiga câteva zeci de premii, constând în echipament și accesorii moto de cea mai bună calitate, oferite de către sponsorul principal al evenimentului, firma Motoboom.
Mai multe informații legate de Bikes on Ice se pot obține la numerele de telefon 0726/169889 sau 0721/420223.

LĂSAȚI UN MESAJ