DISTRIBUIȚI

Pentru luna februarie în Stațiunea Parâng se pregătesc o serie de evenimente sportive. Unul dintre ele este Winterfest, un eveniment de amploare, organizat de tineri, pentru tineri, dar mai ales pentru cei cu sufletul tânăr. Organizatori sunt  Asociatia Formatorilor de Tineret, Complexul Cultural Sportiv Studențesc Tei, Liga Studenților și Absolvenților din UNEFS.

Se pregătesc  trei concursuri principale: SkiSlalom, SnowboardSlalom, WinterVolley, cu premii speciale de la Stalinskya și AmericanExperience.

Se oferă cursuri: Ski/Snowboard. Pe pârtie vor fi amenajate spații pentru WinterBeerpong  și TeambuildingGames, iar când degeră prea tare picioarele, sunt pregătite Boardgames indoor.

Pe scurt, iată cum arată programul  celor 4 zile:

14Februarie: Welcome Party

15Februarie: Activitati pe pârtie, Snow VolleyBall, Winterfest Cup, Apress Ski

16Februarie: Snow VolleyBall, Winterfest Cup, Apress Ski

16 Februarie este și ziua celor mai tari concerte  susținute de Acu2tic – Adrian Despot și Cezar Popescu (Vița de Vie – #acu2tic vs #Țapinarii), Spleet și  Ovetbeat

Cazarea se face la: Cabana La Răzvan, Cabana Alpin, Cabana Bonea, Cabana Mario, Cabana Telescaun.

Link însccriere: winterfest 2019 inscriere

Pachete

  • Winterfest General Pass 2: 300 lei/persoană #soldout
  • Winterfest General Pass 3: 280 lei/persoană #soldout
  • Winterfest General Pass 4: 270 lei/persoană

(Cazare în cameră de 4 persoane)

  • Winterfest Student Pass 6: 250 lei/persoană #soldout
  • Winterfest Student Pass 8: 250 lei/persoană #soldout

Locurile sunt limitate: 150

Prețul asigură  3 nopți de cazare,  cursuri gratuite ski/snowboard, acces gratuit la concursuri/competiții/activități pe pârtie,  free drinks by Stalinskaya, acces la concert, acces Apress Ski, reduceri la echipamente ski/snowboard, ofertă Ski Pass pe toată perioada festivalului. Prețul nu acoperă costurile de transport și cazare.

Bineînțeles, sunt așteptați participanți de oriunde, care se pot caza în oraș, și pot urca în stațiune, la party.

Primăria și Consiliul Local Petroșani sprijină acest eveniment prin scutirea de la plata biletelor pentru transportul cu telescaunul al organizatorilor și formațiilor, inclusiv instrumentele pentru desfășurarea evenimentului, participante la Winterfest 2019, în Parâng, în perioada 14- 17 februarie. Pentru cei 150 de participanți la festival, tariful la telescaune este redus cu 50 la sută.

LĂSAȚI UN MESAJ