DISTRIBUIȚI

Poate ca ai citit cateva bloguri de calatorit pana acum sau poate ca nu.. Ori de cate ori este mentionat drumul, de regula, vei vedea ca acesta este parcurs zburand cu avionul.

Intre-adevar, in majoritatea cazurilor, ajungi mai repede de la punctul A la punctul B, insa chiar si cu proliferarea zborurilor low-cost, autocarul ramane un mijloc viabil de transport intern si extern.

Conditia de baza, desigur, ar fi sa alegi o firma serioasa de transport persoane. O astfel de firma este Romfour, iar oferta este bogata, atat pe plan intern cat si pe plan extern.

Iata de ce multe persoane prefera autocarul ca mijloc de transport:

1 Nu se sta la coada

..si nici nu esti pus sa te descalti inainte. Poate fi destul de obositor sa stai la coada la aeroport, sa scoti tot ce ai din bagaj, sa te descalti numai ca sa bazaie aparatul din pricina unei bucatele mici de metal de pe pantaloni. Apoi urmeaza perchezitia, iar tu esti stresat ca mai ai putin pana ce pleaca avionul.

Multe persoane prefera sa ajunga la autocar cu 10 minute inainte de plecare, sa inmaneze biletul domnului sofer, si sa citeasca o carte linistiti pana cand adorm si se trezesc la destinatie.

2 Biletele sunt mai ieftine

Acest principiu nu se aplica tot timpul, mai ales daca iti rezervi cu doua luni inainte. Zboruruile low-cost sunt mai ieftine cand vine vorba de distante lungi, insa doar daca sunt rezervate din timp. In celelalte cazuri, autocarul este mai ieftin.

3 Este loc de spontaneitate

Cu exceptia sarbatorilor, gasesti curse libere cu autocarul chiar si in aceeasi zi. Pretul este acelasi, iar oferta de curse este bogata, mai ales daca e sa calatoresti in interiorul tarii. In acest caz, de obicei, poti alege sa pleci in oricare parte a zilei. In fapt, statisticile arata ca majoritatea biletelor de autocar sunt vandute cu cateva ore inainte de plecare.

4 Drumuri, drumuri si iar drumuri

Drumul pana la aeroport, drumul cu avionul, drumul de la aeroport la hotel.. oare se mai termina calatoria? Entuziasmul explorarii unui nou oras poate fi umbrit de toate drumurile pe care trebuie sa le parcurgi. Plus de asta, costul transportului poate urca foarte mult, mai ales daca orasul unde vrei sa ajungi este departe de cel mai apropiat aeroport.

5 Mai putine emotii

In vreme ce calatoriile cu autobuzul pot avea loc pe drumuri destul de proaste, multe persoane se tem de faptul ca se afla intr-o cutie de metal la cativa kilometri departare de pamant. Desi sunt sanse mai mici sa cazi cu avionul decat sa faci accident cu masina, sansele de supravietuire in cazul unei defectiuni tehnice ale avionului (sau a neatentiei pilotului) sunt practic nule.

LĂSAȚI UN MESAJ